روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج

روغن سبوس برنج ممکن است بزرگترین کالای کشاورزی استفاده نشده در جهان باشد. تولید و فرآوری روغن سبوس برنج مشابه بسیاری از روغنهای گیاهی دیگر است. در این فصل ، مختصراً از فرآیند استخراج و پالایش این عصاره ارائه شده است و به جنبه های تولید و فرآوری روغن سبوس برنج که منحصر به فرد یا عجیب و غریب محسوب می شوند ، متمرکز میشویم

 

 روغن سبوس برنج برای قلب شما!

اکثر روغن سبوس برنج که در بیشتر نقاط جهان تولید می شود ، فقط برای کاربردهای غیر خوراکی مناسب است.

روغن سبوس برنج همچنین به عنوان وسیله ای برای افزایش پایداری اکسیداتیو و در عین حال برای بهبود ارزش ارتقاء غذایی / سلامتی مواد غذایی به سیستم های غذایی اضافه می شود.

روغن سبوس برنج از قسمت سبوس دانه برنج استخراج می شود. روغن سبوس برنج خام یکی از بهترین منابع فیتواسترول ها ، گاما اوریزانول ، اسکالن و توکل است.

روغن سبوس برنج (RBO) به دلیل داشتن اسیدهای چرب متعادل ، یکی از مواد مغذی غذایی است.

مانند اکثر روغنهای گیاهی ، RBO مستعد اکسیداسیون در حین ذخیره ، پخت و پز یا پردازش و در نتیجه تشکیل محصولات اکسیداسیون اولیه و ثانویه (آلدهید و کتون) ، اسیدهای چرب آزاد (FFA) ، ترکیبات قطبی (PC) و سایر مؤلفه های خطرناک است.

مانند اسید چرب ترانس (TFA) و هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAH). با توجه به نگرانی های زیاد در مورد ایمنی و تغذیه مواد غذایی ، تجزیه و تحلیل کیفیت و اجزای خاص RBO مهم و ضروری است.

5 مزایای روغن سبوس برنج

این عصاره به عنوان یک روغن سالم قلب شناخته میشود

همچنین به عنوان یک روغن دوستدار قلب نیزمحسوب می شود که می تواند به بهبود کلسترول شما کمک کند

گارگی شارما ، متخصص تغذیه و متخصص مدیریت وزن می گوید: "سبوس برنج ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند زیرا حاوی مقدار مناسب اوریزانول است که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل است. این ماده به کاهش جذب کلسترول و افزایش کلسترول کمک می کند

انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) این عصاره را به عنوان بهترین گزینه برای بهبود سطح کلسترول سرم توصیه می کنند.

نقطه دود بالا

روغن سبوس برنجبرای سرخ کردن، نقطه دود بالایی دارد - برخی ادعا می کنند تا دمای 254 درجه سانتیگراد یا 490 درجه فارنهایت میرود، که باعث می شود آنرا برای سرخ کردن استفاده کنند.

این ماده می تواند کیفیت مغذی خود را حتی در دماهای بالا حفظ کند. همچنین مشاهده شده است که غذاهای پخته شده در دماهای بالا روغن کمتری جذب می کنند بدون چربی ترانس این عصاره  به طور طبیعی فاقد چربی است و به سرعت جایگزین روغنهای هیدروژنه حاوی چربی ترانس می شود.

بسیاری از روغنهای امروزی تا حدی هیدروژنه هستند (که FDA پس از سال 2018 ممنوع کرده است) و مصرف کنندگان به طور فعال به دنبال گزینه های دیگر هستند. با دود زیاد و طعم خفیف آن ، گزینه سرخ کردن خوبی به همراه روغن Oryic High Oleic Canola Fry و روغن Fry Sunflower High Oleic را تشکیل می دهدکه  حاوی آنتی اکسیدان است عصاره این محصول حاوی یک ویتامین E ، آنتی اکسیدان ها و سایر ریز مغذی ها برای کمک به مبارزه با رادیکال های آزاد و مقابله با اثرات پیری است.

اجزای عصاره این محصول به آن ماندگاری فوق العاده ای نیز می بخشد. همچنین یک منبع طبیعی آنتی اکسیدان مانند توکوفرول ها ، توکوترینول ها ، گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و اسکوالن  است ویسکوزیته (ضخامت) روغن سبوس برنج بسیار سبک است.

این بدان معنی است که غذاهای پخته شده با این عصاره می توانند تا 20٪ روغن کمتری جذب کنند

جذب کمتر روغن منجر به کاهش کالری و سبک تر شدن مواد غذایی و افزایش طعم و چاشنی می شود. جذب کمتر روغن نیز این روغن را اقتصادی تر می کند.

نوع روغن سرخ شده ای که باید استفاده کنید به تنظیمات ، بودجه و غذاهایی که سرخ می کنید کاملاً بستگی دارد. اما با توجه به تمام مزایای فوق ، شما حداقل باید یک نمونه را امتحان کنید تا ببینید محصولات شما در مقایسه چگونه به دست می آیند. برای روغن برنج با ما تماس بگیرید!

پیشنهاد میکنیم در مورد روغن گلرنگ مطالعه کنید.

به لینک زیر مراجعه کنید

روغن سبوس برنج و فواید آن برای قلب شما!


بازرگانی سایناویژن روغن ,برنج ,سبوس ,عصاره ,غذایی ,کلسترول ,سبوس برنج ,روغن سبوس ,آنتی اکسیدان , روغن ,مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

به وبلاگ ورزشی من خوش آمدید. جنوب چت همه چی برای تو راهنما دیجیتال مارکتینگ ملی فیلم fionacmg37 sitio نقد ادبی و مطالعات شعر امروز بهترین سایت